Kirja

Mitä tekisit, jos saisit enemmän aikaan samassa ajasssa?

Tutkimusten mukaan suomalaiset ajatus- ja tietotyöläiset käyttävät lähes kolmanneksen työajastaan sähköpostien lukemiseen ja lähettämiseen. Toinen kolmannes kuluu erilaisissa palavereissa ja viimeinen kolmannes tuhlaantuu erilaisten keskeytyksien aiheuttamaan aivojen tyhjäkäyntiin. Milloin ne oikeat työt sitten ehtii tekemään?

Kirja 3D

Viisas pääsee vähemmällä – 52 niksiä tehokkaampaan ja onnellisempaan elämään on nykyaikaisen ajatustyöläisen selviytymisopas, joka auttaa lukijaansa saamaan enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa sekä vähentämään stressiä ja kiireen tunnetta.

Voit tilata ilmaisen näytteen kirjasta tästä linkistä.

Kirja on saatavilla

Kirjan käytännönläheisien, tutkimustietoon pohjautuvien, ohjeiden avulla voit mm. puolittaa sähköposteihin ja palavereihin kuvan ajan, poistaa turhat palaverit, saada enemmän tärkeitä töitä aikaan, vähentää työsi keskeytyksiä, tulla energisemmäksi ja onnellisemmaksi sekä välttää stressiä ja työuupumusta.

Kirjan kirjoittaja, filosofian tohtori, Sampo Sammalisto on tehnyt ajatustyötä yli 15 vuotta pienissä ja suurissa organisaatioissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

”Olen varma, että vaikka ottaisit vain yhdenkin tehokkuusvinkeistäni käyttöösi, tulee se maksamaan kirjani lukemiseen käyttämäsi ajan takaisin monikymmenkertaisesti”
– Sampo Sammalisto

Kirjasta sanottua

”Konkreettinen ja selkeä kirja, joka maksaa itsensä moninkertaisesti takasiin, jos kykenet viemään edes yhden 52 ideasta käytäntöön.”
Saku Tuominen, Luova johtaja, Idealist Group

”Rakastamme teorioita, mutta otamme niitä harvoin käytäntöön. Tässä kirjassa jokainen luku on itse testattu tapa parempaan työhön. Jos edes pari jää jatkuvaan käyttöön, olen huikeasti tehokkaampi. Hienoa.”
– Pekka Pohjakallio, toimitusjohtaja, 925 Design

”Joskus ajatustyöläisenä tuntuu mahdottomalta pärjätä monitahoisen informaatiotulvan kanssa. Ei saa ”oikeita töitään” tehtyä. Näillä ohjeilla olen itse saanut monella tavalla rationalisoitua ajankäyttöäni. Arvostan myös sitä, että kirja käsittelee terveyden ja hyvien elintapojen tärkeyttä pärjäämisellemme. Sitä ei voi liikaa korostaa.”
– Markus Perola, lääketieteen tohtori, dosentti, tutkimusprofessori, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)

”Oikeasti tärkeille asioille löytyy lisätilaa näin: avaa kirja ja taivuta avuksi mieli, keho ja digimaailma. Kattava peruskatsaus aikaansaannin maailmaan, napakat perustelut ja roppakaupalla kokeilukelpoisia vinkkejä myös treenatummille arjenvirittäjille. Sampo opastaa innolla ja selkeydellä kohti toimivia tapoja ja onnellista ajankäyttöä.”
– Antti Vassinen, kauppatieteen tohtori, kirjailija ja toimitusjohtaja, MoralGuard

2 thoughts on “Kirja

  1. Päivitysilmoitus: “Minä, sähköpostiaddikti” – Ja miten siitä päästään eroon | kormilainen

  2. Päivitysilmoitus: Tieteellinen maailmankuva – mitä se on ja onko siitä hyötyä? | Lihastohtori

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s