Kirjoittajasta

Filosofian tohtori Sampo Sammalisto on suosittu tietokirjailija, bloggari ja valmentaja, jolla yli 20 vuoden kokemus liiketoiminnan kehitys-, tutkimus- ja tuotekehitystehtävistä julkisissa organisaatioissa sekä yksityisomisteisissa että Fortune 500-yhtiöissä.

Hänen kirjoittamansa kirja “Viisas pääsee vähemmällä – 52 niksiä tehokkaampaan ja onnellisempaan elämään” on nykyaikaisen ihmisen selviytymisopas, joka on auttanut tuhansia ihmisiä elämään tuottavampaa, stressittömämpää, kiireettömämpää ja onnellisempaa elämää.

Sampon tavoitteena on auttaa ihmisiä parantamaan työ- ja vapaa-ajan tapojaan ja siten parantamaan elämäänsä. Hän on omien ja asiakkaidensa kokemuksien kautta huomannut, että yllättävän pienillä arjen tapojen muutoksilla voi olla äärimmäisen suuri merkitys tuottavuuden ja onnellisuuden kannalta.

Sampo on kouluttanut yli 13.000 suomalaista erilaisissa organisaatioissa. Hänen asiakasyrityksiinsä lukeutuvat mm. mm. Elisa, If, Cargotec, LähiTapiola, Nasdaq, Nets, Nordea, Oracle, Sanoma, Siemens, SOK, Stora Enso ja Tikkurila. Lue Sampon koulutuksista lisää tästä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s