10 kirjaa jotka parantavat elämääsi

Image courtesy of FreeDigitalPhotos.net / anankkml

Image courtesy of FreeDigitalPhotos.net / anankkml

Haluaisitko tulla onnellisemmaksi, oppia uusia taitoja, edetä urallasi, luoda huippuyrityksen, lisätä luovuuttasi, parantaa opiskelutaitojasi tai vahvistaa itsekuriasi?

Tässä on kymmenen parasta kirjaa, jotka olen lukenut viimeisen vuoden aikana juuri näistä aiheista. Kirjat ovat täysin satunnaisessa järjestyksessä ja suosittelen niistä jokaista yhtä lämpimästi.

Mikäli sinulla on omia kirjasuosituksia, niin laitathan ne tämän kirjoituksen kommentteihin!

Adam Grant: Give and Take: Why Helping Others Drives Our Success

Legendaarisen Whartonin bisneskoulun professori Adam Grant bestseller-kirjassaan miksi vastikkeeton antaminen voi olla paras elämänstrategia ja miten se kannattaa toteuttaa. Varaudu yllättymään!

Sonja Lyubomirsky: Myths of Happiness: What Should Make You Happy, but Doesn’t, What Shouldn’t Make You Happy, but Does

Miksi suuret tulot eivät teekään välttämättä onnelliseksi? Minkä vuoksi kyllästymme niin nopeasti asioihin, mistä olimme aluksi niin innoissamme ja miten tätä kyllästymistä voi välttää? Psykologian professori Sonja Lyubomirsky valottaa kirjassaan tuoreimpia onnellisuustutkimuksen tuloksia viihdyttävällä tavalla.

Shane Snow: Smartcuts: How Hackers, Innovators, and Icons Accelerate Success

Luuletko että menestys vaatii kovaa rehellistä työtä ja perinteisten mallien kunnioittamista? Yrittäjä ja journalisti Shane Snow haastaa perinteiset käsitykset ja kertoo kuinka supertähdet kuten Elon Musk, Skrillex ja Jimmy Fallon rikkoivat kaikki säännöt ja ottivat menestyksen oikotien.

Daniel Coyle: The Little Book of Talent: 52 Tips for Improving Your Skills

Tiedätkö sinä miten aivosi oppivat uusia taitoja? Daniel Coyle kertoo kirjassaan 52 äärimmäisen käytännönläheistä uusimpaan aivotutkimukseen pohjautuvaa tapaa oppia minkä tahansa taidon.

Lauri Järvilehto: Tee itsestäsi mestariajattelija

Lauri Järvilehto tekee erinomaista työtä kirjassaan selittäessään sitä, kuinka aivomme toimivat ja miten voit valjastaa nämä mekanismit eduksesi. Laurin opeilla voit lisätä luovuuttasi, vähentää stressiä, kehittää muistiasi ja parantaa opiskelutaitojasi.

Scott Adams: How to Fail at Almost Everything and Still Win Big: Kind of the Story of My Life

Huippusuositun Dilbert-sarjakuvan luojan Scott Adamsin puolielämänkerrallinen kirja kertoo hänen omakohtaisten kokemusten kautta miksi perinteiset menestyksen reseptit ovat usein vääriä.

Frank Martela: Willpower: The Owner’s Manual – 12 Tools for Doing the Right Thing

Frank Martelan tahdonvoimaopas tarjoaa 12 yksinkertaista ja helppoa tapaa muuttaa huonoja tapoja paremmiksi. Yksinkertaista ja tehokasta.

Saku Tuominen: Hyvä elämä

Monilahjakkuus Saku Tuominen palaa tässä kirjassa elämän peruskysymysten äärelle. Varoitus, tämä kirja saattaa panna ajattelemaan.

Peter Sims: Little Bets: How Breakthrough Ideas Emerge from Small Discoveries

Luulitko että huipputuotteet ja hengenluomukset syntyvät suuren liiketoiminta- tai projektisuunnitelman tuloksena? Peter Simsin mukaan harvemmin. Hän kertoo kirjassaan esimerkkejä siitä kuinka Steve Jobs, Chris Rock ja Frank Gehry luovat mestariteoksensa ja mitä sinä voit oppia heiltä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s