Lue nämä kirjat, jos haluat kehittää itseäsi

Girl reading book MadeleinWolf

Image courtesy of MadeleinWolf. / FreeDigitalPhotos.net

Kirjojen lukeminen on mielestäni parhaita tapoja kehittää itseäni ja sen takia haluankin jakaa jälleen muutaman hyvän kirjanvinkin sinulle rakas lukijani. Tässä on siis viime aikoina lukemani kahdeksan kirjaa, joiden avulla sinäkin voit oppia ja kehittyä entisestään.

Roy F. Baumeister & John Tierney: Willpower: Rediscovering the Greatest Human Strength

Roy Baumeister, eräs maailman tunnetuimmista psykologeista, sekä tiedetoimittaja John Tierney valottavat kirjassaan tutkimukseen pohjautuvia käytännöllisiä keinoja kuinka pystymme kohdentamaan tahdonvoimaamme, välttämään houkutuksia ja ohjaamaan elämäämme haluamillemme raiteille. Tämä kirja on pakollista luettavaa jokaiselle itsensä kehittämisestä kiinnostuneelle.

Oskari Saari: Aki Hintsa – voittamisen anatomia

Kuka sinä olet? Tiedätkö mitä haluat? Koetko hallitsevasi omaa elämääsi? Näihin kysymyksiin vastaaminen on ensimmäinen askel hyvän elämän rakentamiselle huippulääkäri Aki Hintsan mukaan. Jos haluat parantaa elämääsi, lue tämä kirja.

Adam Grant: Originals: How Non-conformists Change the World

Haluaisitko lisätä kykyäsi omaperäiseen ideointiin sekä lisäksi oppia keinot kuinka saat tukijoita epätavanomaisille ideoillesi? Legendaarisen Whartonin bisneskoulun professori Adam Grant kertoo mukaansatempaavien tarinoiden kautta kuinka voit onnistua tässä.

James Watts: Business for Punks: Break All the Rules–the BrewDog Way

BrewDog-panimon toinen perustaja James Watts neuvoo heittämään perinteiset liiketoimintasuunnitelmat ja muut tavanomaiset bisnesneuvot roskakoriin. Kirjassaan hän kertoo näkemyksensä ja kokemuksensa siitä kuinka rakennetaan räjähdysmäisesti kasvava brändi kitupiikin budjetilla. Mikäli yrittäminen kiinnostaa, suosittelen lukemaan tämän kirjan!

Tony Robbins: Money Master the Game: 7 Simple Steps to Financial Freedom

Maailman tunnetuin self help-guru Tony Robbins keskittyy viimeisimmässä kirjassaan sijoittamiseen ja taloudellisen riippumattomuuden tavoitteluun. Kiinnostavinta tässä kirjassa on se, että kirjan taustaksi Tony on haastatellut yli viittäkymmentä legendaarista sijoittajaa, joihin lukeutuvat mm. Warren Buffett, Carl Icahn, Jack Bogle ja Ray Dalio.

Mark Manson: The Subtle Art of Not Giving a F*ck: A Counterintuitive Approach to Living a Good Life

Tähtibloggari Mark Manson romuttaa bestseller-kirjassaan perinteisen self help-kirjallisuuden positiivisen ajattelun kuluneet neuvot. Tämä kirja todella kyseenalaistaa ja panee ajattelemaan!

Rodd Wagner & James Harter: 12: The Elements of Great Managing

Jos haluat oppia johtamaan paremmin, lue tämä kirja! Wagnerin ja Harterin teos perustuu Gallup:in tekemiin yli 10 miljoonan työntekijän haastatteluihin ja tarjoaa ennennäkemättömiä oivalluksia siitä, miten organisaatioita kehitetään johtamisen avulla.

Emilie Wapnick: How to Be Everything: A Guide for Those Who (Still) Don’t Know What They Want to Be When They Grow Up

Tämä kirja on sinulle, jolle yksi mielenkiinnon kohde tai ura ei riitä. Emilie Wapnick kuvaa kirjassaan millaista on olla multipotentialiitti, ihminen jolla moninaisia kiinnostuksen kohteita ja luovia hankkeita sekä keinoja joilla hyödynnät näitä luontaisia taipumuksiasi parhaiten.

 

P.S. Tutustu myös aiempiin kirjasuosituksiini aiemmista kirjoituksistani 40 parasta kirjaa työhön ja arkeen ja 10 kirjaa jotka parantavat elämääsi. Mukavia lukuhetkiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s